Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، این تابلو نقاشی که برای مدت‌ها رونمایی نشده بود و پرتره‌ای از «ملکه الیزابت اول» را به تصویر می‌کشد در سال ۱۵۶۲ خلق شده است. این اثر توسط یک مجموعه‌دار کالیفرنیایی به حراجی ارائه شده بود و حراجی بونهامز قیمت ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار پوند را به عنوان ارزش تخمینی آن تعیین کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار جهانی ۶۷ میلیارد دلاری هنر در قبضه دو حراجی

در مجموع حدود ۷۰ اثر با ارزش کلی ۲,۱۱۵,۳۷۵ پوند در بخش فروش  تابلوهای نقاشی قدیمی حراجی بونهامز فروخته شد، اما  پرتره «ملکه الیزابت اول» رکورد گران‌ترین اثر این رویداد را به خود اختصاص داد.

«اندرو مک‌کنزی» - مدیر دپارتمان آثار قدیمی حراجی بونهامز - می‌گوید: «بررسی‌های دقیق نشان می‌دهد این تابلو نقاشی از نخستین تابلوهایی است که از چهره ملکه الیزابت اول نقاشی شده است. این تابلو توجه بسیاری را، از مجموعه‌داران خصوصی گرفته تا بازدیدکنندگانی که فرصت این را داشتند که یکی از نادرترین پرتره‌های ملکه الیزابت اول را ببینند، به خود جلب کرده بود.»

این تابلو نقاشی در سال ۱۵۶۲ یعنی چهار سال پس از به تخت نشستن «ملکه الیزبت اول» در پی درگذشت خواهر نانتی‌اش، خلق شده است.

کد خبر 468099 برچسب‌ها نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نقاشی نقاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با 60 هزار تماشاگر
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • قتل تکان‌دهنده ملکه زیبایی اکوادور در ملأعام
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟
  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر